Smartlog v3 » Parforholds Bloggen » Internettet gjorde forskellen i min behandling imod Jalousi
Opret egen blog | Næste blog »

Parforholds Bloggen

En blog om alt hvad der vedrører Parterapi

Internettet gjorde forskellen i min behandling imod Jalousi

4. Nov 2011 11:16, Sannesen

Igennem mit liv, har jeg hjulpet rigtig mange par til det bedre. Nogle opgaver er mere udfordrende end andre, hvilket også gør, at mit job har givet mig en konstant udvikling både personligt og arbejdsmæssigt. Det jeg vil fortælle dig om i dag, er en ting som er revolutionerende i mit erhverv. Faktisk er det revolutionerende i det hele taget, da det nødvendigvis ikke behøver at have noget med parterapi at gøre. Det hele startede med et par, som søgte hjælp hos mig for en måneds tid siden. Udfordringen var at manden var sygelig jaloux. Alt den jalousi i deres forhold, gjorde at de frygtede en skilsmisse. Manden var primært jaloux over konens arbejdsplads, da hun havde en del mandlige bekendtskaber, som hun engang imellem så privat. Hun havde aldrig gjort noget, som skulle indikere, at han havde grund til at være jaloux, men sådan er det nu med jalousi og alle andre følelser engang imellem, de kommer og går som de vil. Jeg arbejdede med dem i nogle timer, og brugte alt min ekspertise og erfaring jeg havde at byde på. Efter en del besøg, havde det som forventet også hjulpet en del.  Deres kommunikation var blevet bedre, og jalousi udfordringen var  gjort til en fælles udfordring, fremfor at manden skulle stå med det alene. Men konen var ved at miste håbet, hvilket gjorde det hele meget svære for dem begge.

 

Nu kom der nye boller på suppen - farvel jalousi

 

Konen henvendte sig til mig alene, og jeg kunne virkelig mærke at hun var desperat for at finde en løsning. Hun havde ikke særlig meget håb tilbage. Jeg gjorde hvad jeg kunne, og bedte hende om at besøge mig igen en uges tid efter. Dette besøg fik mig til, at prøve at grave videre, i håb om at finde en løsning på mandens jalousi. Her var det så, at jeg stødte på www.jalousibogen.dk! Efter jeg havde læst de godt 40 sider bogen nu er på, slog det mig pludselig, hvilken revolutionerende tid vi er i. En gratis e-bog kan ligges op af hvilken som helst, og det kan i sidste ende hjælpe dem som har brug for hjælp. Endda ganske gratis! Jeg var overbevist om, at jeg ville prøve mig med denne bog, i håb om at manden kunne arbejde selvstændigt med sin jalousi. Bogen er skildret fra en mands synspunkt, og er meget autentisk og utraditionel i sin tilgang til det at være jaloux.

 

 

 

Manden stoppede heldigvis med at være jaloux

 

Efter mit møde med konen, anbefalede jeg hende bogen, og ventede derefter spændt på hendes respons. Jeg havde ikke hørt fra dem i en 14 dages tid, hvilket jeg efter nærmere eftertanke, så som et godt og sundt tegn. Det kunne betyde, at de havde fundet lys i bogen, og at deres håb og opmærksomhed havde rettet sig mere i den vej. Ganske rigtigt, fik jeg kort tid efter, et opkald fra konen som var rigtig glad. Hun fortalte mig kort, at hendes mand mente at have knækket koden. Primært havde han rod til sin jalousi, været påvirket af overbevisningen om, at disse mandlige bekendtskaber hans kone nu havde, kun var ude på at skubbe ham af pinden. Det der havde hjulpet, var at blive bevidst om hvad der gjorde ham jaloux, og at han var begyndt at pleje sit selvværd det mere. Som jeg nævnte tidligere, er det fantastisk at vi har internettet. Det giver os mulighed for at hjælpe hinanden på kryds og tværs, samt at dele informationer og viden, der er bedst for os alle. Man kan kalde det en enormt synergi portal.